DEMO Curs Nutriție și stil de viață sănătos | Nutriționist Camelia Meseșan

Curs Nutriție și stil de viață sănătos | Nutriționist Camelia Meseșan

Dacă vrei sa fii mai sanatos, să știi ce alimente să consumi pentru o dietă echilibrată, să înțelegi rolul micronutrienților, al fibrelor, carbohidraților și a grăsimilor în organism.

Dacă vrei să afli din ce alimente să obții necesarul de vitamine și minerale de care corpul tău are nevoie, ce alimente reduc stresul în mod natural pentru a combate depresia și anxietatea, acesta este cursul perfect pentru tine.

Acest curs de nutriție generalizată are ca scop transmiterea unui mesaj clar: cum să ne educăm și informăm sigur și științific din punct de vedere nutrițional pentru a putea dobândi obiceiuri alimentare sănătoase și a adopta un stil de viață sănătos. Fiecare capitol este structurat cu subcapitole unde vom avea partea teoretică, video, partea de testare grilă și ca și încheiere recomandări nutriționale.

Ce o să înveți în acest curs?

 • lasamasafiu_checkmarkSă știi ce alimente să consumi pentru o dietă echilibrată
 • lasamasafiu_checkmarkSă înțelegi cum funcționează metabolismul
 • lasamasafiu_checkmarkSă înțelegi rolul micronutrienților, al fibrelor, carbohidraților și a grăsimilor în organism.
 • lasamasafiu_checkmarkCum să reduci riscul îmbolnăvirii prin prevenire în mod natural
 • lasamasafiu_checkmarkAi parte de recomandările nutriționistului pentru un stil de viață sănătos
 • lasamasafiu_checkmarkÎmbunătățirea stilului de viață, a săntății organismului și aplicarea zilnică a obiceiurilor în scopul unei sănătăți de fier de lungă durată
 • lasamasafiu_checkmarkTe înarmezi cu extra cunoștințe

Structura cursului este urmatoarea: Fiecare capitol are 4 parti. Prima parte este partea teoretica, a doua este o parte video, In cea de a 3 a parte avem un test pentru a fixa cunostintele, iar in partea a 4-a  avem recomandări nutriționale in funtie de tema capitolului respectiv. Ai in total 40 de lectii care sa te ajute sa intelegi mai bine anatomia umana si cum sa-ti creezi dieta perfecta pentru stilul tau de viata. La finalul cursului vei dobandi o diploma care va reflecta rezultatele tale.

Ce cuprinde cursul?

 • lasamasafiu_checkmarkPeste 80 de minute în lecții video
 • lasamasafiu_checkmarkNivel intermediar
 • lasamasafiu_checkmark10 Capitole cu 4 module fiecare
 • lasamasafiu_checkmarkCapitole structurate simplu, pentru a putea fi parcurse ușor
 • lasamasafiu_checkmark10 Recomandări ale nutriționistului
 • lasamasafiu_checkmarkDiplomă de absolvire care să ateste rezultatele obținute

După terminarea acestui curs, cunoștințele dobândite vor fi premiate cu o diplomă pe măsură, dar care nu va servi ca o certificare pentru a profesa ca nutriționist sau tehnician nutriționist. Scopul acestui curs este de a informa și educa de la mic la mare oricine dorește niște cunoștințe anatomice, biologice, chimice și nutriționale despre cum funcționează corpul nostru și cum putem să îl ajutam să fie mai sănătos, mai puternic și mai ferit de boli și afecțiuni.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează tuturor persoanelor care iși doresc:

 • lasamasafiu_checkmarkDeprinderea obiceiurilor alimentare sănătoase,
 • lasamasafiu_checkmarkSă înțeleagă cum funcționează nutriția și metabolismul în propriul organism
 • lasamasafiu_checkmarkSă arate și să se simtă mai bine în propriul corp
 • lasamasafiu_checkmarkSă reducă riscul îmbolnăvirii prin prevenire în mod natural
 • lasamasafiu_checkmarkSă fie înarmați cu extra cunoștințe pentru a ști ce alimente bogate în vitamine și minerale să aleagă
 • lasamasafiu_checkmarkSă facă diferența dintre vitamine și minerale, să le înțeleagă funcțiile de bază, precum și consecințele deficiențelor acestora
 • lasamasafiu_checkmarkÎmbunătățirea stilului de viață și al sănătății organismului și aplicarea zilnică a obiceiurilor sănătoase pentru o sănătate de fier și de lungă durată.

Cine predă cursul?

Numele meu este Camelia Mesesan, sunt Nutritionist-dietetician licențiat in cadrul universității de medicina si farmacie Iuliu hatieganu si masterand al programului “Nutritia si calitatea vietii.”

Am peste 8 ani de experienta in acest domeniu lucrand la spitalul municipal din Cluj-Napoca, centrul medical Sinobys si alte centre medicale din Spania, cat si in mediul online. Am urmat diverse cursuri pentru a-mi perfectiona cunostinele,am primit certificări si am la activ peste 100 de proiecte in care am fost implicata in mediul online pe diverse categorii :nutriție, sănătate, rețete sanatoase, planuri personalizate, am colaborat pentru softuri de nutritie din USA si UK.

Implicarea mea online atât în proiecte pe nutriție de mare anvergură, cât și lucrând cu pacienți la distanță m-au făcut să dobândesc extrem de multe cunoștințe pe diverse specializări pe nutriție.

Am certificări pe diverse specializări prin urmarea unor cursuri online, cum ar fi:

1. SCOPE e-learning – WORLD OBESITY FEDERATION

2. SALUD, NUTRICIÓN Y DIETETICA – GOBIERNO ESTATAL DE ESPAÑA – PROSPERa

3. Nutrițional Science – The Health Science Academy Courses

4. Clinical Nutrition Program ESPEN – PGCE (Life-Long Learning)

SALUD, NUTRICIÓN Y DIETETICA – GOBIERNO ESTATAL DE ESPAÑA – PROSPERa
Nutritional Science – The Health Science Academy Courses

Am adunat toată experienta, cunoștințele dobandite si informarea continua din surse medicale pentru a concepe acest curs de nutriție de baza. Nu este un curs avansat. Este un curs pentru a educa si informa despre anumite principii alimentare, despre nutrientii de care corpul nostru are nevoie,demontam impreuna anumite mituri, nutritia pe categorii de varsta, nutritia în afecțiuni si asa mai departe, cursul având 10 capitole bine structurate.

De ce ai nevoie pentru acest curs?

 • lasamasafiu_checkmarkPartea grozavă la acest curs este că nu ai nevoie decât de o conexiune la internet, un carnetel și un pix pentru noțite (dacă dorești)
 • lasamasafiu_checkmarkNu trebuie să ai vreo pregătire în prealabil, acest curs este pentru cei care vor să înțeleagă singuri cum funcționează nutriția
 • lasamasafiu_checkmarkSingurele unelte sunt corpul și mintea ta – restul te învăț eu!

Te așteptăm cu drag să te înscrii la curs pentru o experiență complexă și o oportunitate de a învăța cum să fii mai sănătos!

Introducere în nutriția umană

1
Nutriţia umană
2
Video Introducerea în nutriție
3
Testare Introducerea în nutriție
4 întrebări
4
Recomandarea nutriționistului
5
Cumpără cursul complet
Add to Wishlist
Enrolled: 58 students
Durată: 30 Minute
Lecții: 4
Video: 1 Modul
Nivel: Începător

Acces nelimitat pe viață

Acces și de pe mobil, tabletă sau TV

Certificat de absolvire

DEMO Curs Nutriție și stil de viață sănătos | Nutriționist Camelia Meseșan
Preț:
Gratuit
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.